Mit jelent az, hogy a pénzed dupláját levásárolhatod?

Ez azt jelenti, hogy te, bármekkora összeget befizetsz az üzletbe, akkor annak a dupláját jóváírják a foglaló számládon.

Viszont, ha vásárolsz a webáruházban, akkor mindegy, hogy milyen terméket vásárolsz, annak az árrését kifizetheted erről a foglaló számláról. Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy te vásárolsz tízezer forintos árucikket, és annak mondjuk 1000 forint az árrése, akkor te a foglaló számládról ezt az árrést, ezt az ezer forintot tudod kifizetni.

Ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen te kedvezményesen vásároltál a webáruházban. És azért ez sok terméknél elég sok kedvezmény tud lenni. Nem kell kuponokat és pontokat gyűjtögetni, mint ahogy a fizikai áruházakban is lehetséges.

 Itt nincs vesztenivalód!

Ezen most már nincs mit gondolkodni, hogy mennyire jó ebben az üzletben tevékenykedni. Ráadásul olyan termékpartnereknél, mint az OMV, is kapsz kedvezményt.

Magyarország egyik legnagyobb mobilszolgáltatója is kedvezményt nyújt az üzletben aktívan résztvevő emberek számára. Mégpedig egy nagyon kedvezményes csomaggal, ami 5490 Ft  és korlátlan lebeszélést biztosít.

Csatlakozz az üzleti csoportomhoz, ahol még több infót tudsz meg és kérdezhetsz az üzletről!

Kattints a képre!