Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

A  http://www.penzfialo.hu/  weboldal üzemeltetőjének nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről.

Adatok védelme

A kapcsolati űrlapon  rendelkezésre bocsátott személyes adatokat, információkat a weboldal üzemeltetője Semetke Gáborné a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, azokhoz illetéktelen nem férhet hozzá. Az adatok felhasználása kizárólag annak a tartalom szolgáltatásnak céljára kerülhetnek felhasználásra, amelyre az adatközlő személyes adatait megadta.

Adatkezelő:

Semetke Gáborné

8900 Zalaegerszeg Esze Tamás út 55

Telefon: 06-30-438-1609

Email cím: semetkegaborne@gmail.com

Adattörlés

A rendelkezésre bocsátott személyes adatok törlését, a tartalomszolgáltatás lemondására  az adatok tulajdonosa írásban (e-mail)  bármikor rendelkezhet és az oldal üzemeltetője az adatok törléséről haladéktalanul gondoskodik.

Az adatvédelmi tájékoztató a  1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról figyelembevételével készült.

Figyelem!

A Kapcsolati űrlapon a meghatározott céllal közölt adatai megadásával az adatközlő  nyilatkozik arról, hogy az adatait önként adta meg és az Adatvédelmi Tájékoztatót elfogadja!