Hallottad?

A londoni olimpia után az akkori edzője megalázóan azt mondta Hosszú Katinkának, hogy úszás helyett nyisson inkább szépségszalont Budapesten?

Szerencsére nem hallgatott rá.  Edzőt cserélt, változtatott az edzésmódszerén. Az eredmények pedig egyre jöttek, mígnem a világ egyik legjobbja lett.

Ugyanaz az ember volt mint előtte, ugyanolyan szorgalmasan edzett mint korábban. A módszerei voltak mások. Sokszor nyilatkozott róla, hogyan elemezte ki a problémákat és hogyan talált rájuk megoldást.

Elfoglalt vagy tudom…

Talán azt gondolod, hogy neked most nincs időd a saját jövőddel és vagyonoddal foglalkozni, meg egyáltalán… azt sem tudod, hogyan kell azt elkezdeni.

Persze jó lenne, nagyon is jó lenne, de bizonytalan vagy, … mert már volt rossz tapasztalatod, már megégetted magad, és Te csak a biztosat szereted…. 

Értem ezeket az érzéseket. De amíg nem tudtad hogyan kell autót vezetni azt sem tudtad elképzelni, amíg nem született gyereked, nem tudtad milyen az gyereket nevelni, amíg nem volt állatod, nem tudtad milyen egy állatot tartani… szóval amíg nem vágsz bele, addig nem tudod… egy csomó mindent nem tudsz, egy csomó minden homályos, és ez így van jól.

Mert, hogy is lehetne máshogyan?

Csak ha csinálod, akkor jönnek az újabb ismeretek. Mert ha belevágsz, akkor elkezdesz utánanézni, elkezdesz erről beszélgetni, elkezdesz róla olvasni, videókat és  webináriumokat nézni és elkezdesz kérdezni.

 Ez az a folyamat, ami folytán elkezded az egészet megérteni….és akkor egyszer csak egy új világ bontakozik ki a szemeid előtt. Egy olyan világ, amit el sem tudtál képzelni.

És akkor azt mondod majd magadnak:

“Úristen, de jó, hogy nem hagytam ezt ki!

  Majdnem kihagytam, de végül jól döntöttem.

De jó, hogy belevágtam!” 

Tehát, ha most túllépsz a kifogásaidon és félelmeiden, akkor cserébe gazdagabb leszel. Gazdagabb leszel tudásban, gazdagabb leszel pénzben mérhetően, ezért jobban tudsz segíteni másoknak és így mindenki gazdagabb lesz.

A TITOK az ismeretekben rejlik!

“Nem az a fontos, most hol tartasz, hanem az, hogy hova”

Csatlakozz az üzleti csoportomhoz, ahol még több infót tudsz meg és kérdezhetsz az üzletről!

Kattints a képre!